Goed verzekerd en extra krediet met het advies van G&O Hypotheken
Goed verzekerd en extra krediet met het advies van G&O Hypotheken

Naast advies over bijvoorbeeld een hypotheek helpen we u ook bij het afsluiten van een lening of verzekering. Denkt u er bijvoorbeeld aan om een nieuwe auto aan te schaffen? Gaat u een lange reis maken en wilt u met een gerust hart goed verzekerd aan het avontuur beginnen? G&O Hypotheken vertelt u waar u op moet letten en waar u de meest gunstige verzekeringen en leningen afsluit, specifiek gericht op uw situatie. 

Financieringen

Meer dan 35% van alle huishoudens in Nederland heeft een doorlopend krediet of ander soort lening. Rentes op leningen zijn vaak hoog. Hierdoor wordt maandelijks veel betaald aan rente, maar in verhouding weinig afgelost. Veel mensen weten niet dat ze leningen kunnen oversluiten of samenvoegen. Hiermee kunt u geld besparen omdat u over minder verschillende leningen rente betaalt. Dat wat u bespaart, kunt u meer aflossen. Dit betekent een kortere looptijd en een snellere aflossing van de lening.

Het oversluiten van kredieten is vaak kosteloos. Geld lenen kost geld, dus wij zoeken graag de laagste rente voor u. Wij vergelijken meerdere banken met elkaar en bieden u het meest gunstige voorstel.

Heeft u vragen of wilt u een krediet aanvragen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel 0228-515928.

Verzekeringen

Verzekeren is maatwerk. Veel mensen dekken zich in voor ieder risico of weten vaak niet waar ze voor verzekerd zijn. Dit brengt onnodige kosten met zich mee. Wij adviseren u over de verzekeringen die u wel en niet nodig heeft en waar u deze verzekering voordelig kunt afsluiten. Door onze jarenlange ervaring geven we u een perfect advies over de verzekering die bij u past. G&O Hypotheken levert een ruim aanbod aan levens- en schadeverzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers.

Uiteraard ondersteunen wij u bij wijzigingen in de verzekeringen en de afhandeling van schades.