G&O Hypotheken adviseert u in uw belang

Welke hypothecaire lening is geschikt voor uw situatie? Is dat een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek en komt u misschien in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie? Dit zijn vragen waar u een eerlijk en begrijpelijk antwoord op wilt krijgen, zonder dat banken hun eigen belang voorop stellen. Kies daarom voor een onafhankelijk hypotheekadviesbureau in West-Friesland: G&O Hypotheken.

Onafhankelijke kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken we volgens het onderstaande stappenplan. Deze bestaat uit een vijftal fases die er uiteindelijk voor zorgen dat u de beste hypotheek krijgt. Als wij uw hypotheek verzorgen, worden alle stappen van aanvraag tot de laatste afspraak met de notaris door ons begeleid. 


Uw belang staat voorop
Geen enkele financiële instelling - zoals een bank of verzekeringsmaatschappij - heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in G&O Hypotheken. U bent dus ook niet verplicht om een hypotheek of ander financieel product bij een bepaalde bank onder te brengen. Ons advies is altijd in uw belang.

Neem contact op

Hypotheekadvies op maat

Wij adviseren u onder andere over:

  • De aankoop van een eerste huis
  • De aankoop van een ander huis
  • Oversluiten van de hypotheek
  • Het verlengen van uw hypotheek
  • Het verhogen van de hypotheek
  • Wijzigen van uw bestaande hypotheek(vorm)

Ook voor alle andere hypotheekvragen, neemt u contact met ons op.

We maken graag een afspraak met u. Dit kan bij ons op kantoor, bij u thuis of op uw werkadres. Wij zijn op afspraak zowel overdag als ’s avonds beschikbaar.
Maak vrijblijvend een afspraak

Werkwijze G&O Hypotheken

1. Oriëntatie
Een eerste gesprek met ons is altijd vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het oriëntatiegesprek brengen we in kaart welke prijsklasse u zich kunt veroorloven. Of misschien heeft u al een hypotheek maar zijn er meer voordelige mogelijkheden? Wij kijken wat we voor u kunnen doen.

2. Analyseren
Na het oriëntatiegesprek hebben we een duidelijk beeld van uw situatie en wensen. Op basis hiervan maken we een eerste selectie van alle mogelijke hypothecaire leningen die bij u passen.

3. Advies
Na de eerste 2 stappen ontvangt u van ons een concreet advies in de vorm van een uitgebreid hypotheekrapport. In dit rapport vermelden we de voor- en nadelen van de gekozen producten die wij passend vinden voor uw situatie. In het rapport vindt u alle informatie over de rentes en voorwaarden die de banken hanteren. Zo weet u vooraf waar u aan begint en ondervindt u geen verrassingen achteraf.

4. Begeleiding
U heeft uw keuze gemaakt voor een hypotheek. Ook bij de volgende stappen begeleidt G&O Hypotheken u. Denk hierbij aan de offerteaanvraag en het laten opmaken van het taxatierapport. We blijven u adviseren. Ook wanneer u het contract gaat ondertekenen en na een notarisbezoek nog vragen heeft.


5. Nazorg
Wanneer u een hypotheek heeft afgesloten, stopt onze begeleiding niet. Indien uw situatie in de toekomst verandert en er daardoor wijzigingen in de hypotheek noodzakelijk zijn, kunt u nog steeds bij ons terecht.

G&O Hypotheken
Dorpsstraat 11 
1693 AB Wervershoof

Contactgegevens

 0228 - 51 59 28

 info@gno-hypotheken.nl

KVK 37136611

Bij G&O Hypotheken vindt u de Erkend Hypotheekadviseur

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Op afspraak werken wij ook buiten kantoortijden.